תיאור
מה בצלחת?
הנשנוש הדרום אמריקאי הזה כבש את ישראל: הצ’ורוס, אצבעות בצק מטוגנות בשמן עמוק שנזרקות לקערה של סוכר וקינמון, וללא ספק מצדיקות את הקלוריות. הצ’ורוס עשוי למעשה מבצק רבוך של פחזניה ונזלף במקום לסיר עמוק של שמן רותח ומהסיר – היישר לצלחות האורחים. חמות, טעימות, טעימים ושמנמנות סופגניות הצ’ורוס מוגשות בדרך כלל עם סירופ מייפל או עם ריבת חלב בצד, וכל מה שנותר הוא להסתער על הקערה ולקחת ביס.
מה מקבלים?
- מזנון הגשה מעוצב
- צ'ורוס מצופה סוכר וקינמון בהכנה במקום
- שוקולד חם לטבילה – חלב, לבן, ריבת חלב
- תוספות מתוקות – קוקוס, קוקוס קלוי, בוטנים מסוכרים, שברי לוטוס, שברי אוריאו סוכר וקינמון
- 5 סוגי רטבים – סירופ שוקולד, מייפל, נוטלה, שוקולד לבן, בואנו, חלבה, פיסטוק, מרשמלו
- קונוס במבוק להגשה
- צוות מקצועי לתפעול והגשה